Beginnen met Online Adverteren

Google AdWords voor de kleine ondernemer en ZZP’er

Wij merken dat het voor startende ondernemers of ZZP’ers vaak lastig is om met een nieuwe website tussen – of zelfs boven – de gevestigde orde te komen in de zoekmachines. De kennis van online marketing ontbreekt en het budget om kostbare zoekmachine optimalisatie via een internetmarketingbureau in te schakelen is niet voorhanden. Wat nu? Adverteer!

Online resultaat

Zonder extra te betalen op de hoogste plaats in Google staan, vergt een langdurig traject van minimaal 6 maanden. Omdat wij snappen dat u niet het geld heeft om die fikse investering te doen, bieden we kleine ondernemers en ZZP’ers de kans om toch online resultaat te boeken. Dit doen we vanuit een stukje servicegerichtheid naar u.

Bovenaan in Google met AdWords

Dit doen we door de inzet van Google AdWords. Dit is het advertentiegedeelte van Google en kan al met een klein budget. En het grote voordeel is dat het resultaat direct zichtbaar is. Zo houdt u de investering laag en krijgt u toch een hoog aantal bezoekers naar uw website.

In samenwerking met u en de online specialisten van Brandmerck – een Google Partner – zetten we advertenties op die zo zijn ingesteld dat ze alleen voor uw doelgroep zichtbaar zijn. Zo smijt u geen geld over de balk, maar krijgt u juist relevante bezoekers. Elke maand worden de advertenties gemeten en geoptimaliseerd voor nog betere resultaten.

Pakketten

Er zijn drie pakketten om te beginnen met online adverteren. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, beschikbare middelen en natuurlijk uw persoonlijke wensen, kiest u voor een van de twee standaard pakketten. Daarnaast bieden we een pakket op maat voor nog snellere resultaten.

Bent u overtuigd óf heeft u nog vragen over de ins en outs van online adverteren?

Neem dan contact op met ons, dan plannen we een afspraak op een moment dat u uitkomt.